r
Nosalty Logó

Mirinda szelet Bernadettől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nadika
Mirinda szelet Bernadettől
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A zseléhez

Összesen 993 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A zseléhez

Összesen 3967 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A zseléhez

Összesen 191 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    21.8 g

Zsír

  • Összesen
    62.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    258 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1769.9 g
  • Cink
    164 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    128 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    636 mg
  • Nátrium
    380 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    88.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    584 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    197 mg
  • Retinol - A vitamin:
    557 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    321 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    311 micro
Összesen 993 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    87 g

Zsír

  • Összesen
    250.7 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    55 g
  • Koleszterin
    1034 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7079.4 g
  • Cink
    657 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    1490 mg
  • Vas
    510 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    2544 mg
  • Nátrium
    1518 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    22 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    353.3 g
  • Cukor
    85 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    1330.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2338 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    191 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    788 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2229 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1286 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1245 micro
Összesen 3967 kcal
  • 4% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.2 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    14 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    62 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 191 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A zseléhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral kb. 15-20 percig verjük.
  2. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a kakaóport.
  3. Kikent tepsiben 200˙fokon kb. 15 percig (vagy kicsit tovább, tűpróbáig) sütjük.
  4. A krémhez a túrót elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk az olvasztott margarint, megcukrozzuk, majd hozzáadjuk a citromlevet.
  5. A kihűlt piskóta tetejére kenjük.
  6. A pudingport felfőzzük az üdítővel, majd a túrós tetejére öntjük.
  7. Hagyjuk kihűlni, megszilárdulni.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 13158
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagyjuk egy éjszakát (vagy pár órát) hűvös helyen állni, akkor nem borul össze.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A zseléhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...