r
Nosalty Logó

Mini muffin kakaós krémmel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Mini muffin kakaós krémmel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Krémhez

Összesen 668 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Krémhez

Összesen 2669 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Krémhez

Összesen 217 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1132.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    352 mg
  • Nátrium
    356 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    176 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    77 micro
Összesen 668 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.6 g

Zsír

  • Összesen
    95.1 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    424 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4531.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    1276 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    291 mg
  • Foszfor
    1406 mg
  • Nátrium
    1426 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.2 g
  • Cukor
    181 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    198 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    704 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    693 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    138 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    308 micro
Összesen 2669 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    368.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Elkészítés

Tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. A lisztet, vaníliás cukrot, cukrot, sütőport és szódabikarbónát egy tálba összekeverjük.
  2. Külön felverjük a tojást, közben megolvasztjuk a vajat, majd hozzáöntjük a már felvert tojáshoz. Hozzáadjuk a tej egy részét.
  3. A száraz alapanyagokhoz hozzáöntjük a folyékony hozzávalókat. Elkeverjük őket, és hozzáöntünk még tejet, hogy elég folyós legyen.
  4. Kapszlikba töltjük a tésztát.
  5. 20 percig sütjük a muffinokat.
  6. Miután kivettük őket a sütőből és kihűltek a muffinok, habzsákba töltjük a kakaós krémet, és a muffinokra nyomjuk. (Tortadarával díszítjük őket.)

Krémhez

  1. A habtejszínt kivesszük a hűtőből, egy edénybe öntjük, és elkezdjük habbá verni.
  2. A kakaóport és porcukrot hozzáadjuk, majd elkeverjük őket.
  3. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2176
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 25.

Ajánló

A kapszlik megtöltésekor csokoládédarabokat is rakhatunk a tésztába.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szombat délutáni programnak tökéletes egy kis muffin sütés...

Hozzávalók

Tésztához

Krémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...