r
Nosalty Logó

Mézes mustáros csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
SüniSüti
Mézes mustáros csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 644 kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1285 kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 80 kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1065.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    422.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    929 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    3714 micro
  • β-karotin
    8856 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    421 micro
Összesen 644 kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2131.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    744 mg
  • Nátrium
    936 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    845.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1857 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    7427 micro
  • β-karotin
    17712 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    843 micro
Összesen 1285 kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    133.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    465 micro
  • β-karotin
    1110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, és nagyobb darabokra vágjuk.
  2. A tepsit kikenjük zsiradékkal, és ebbe halmozzuk a krumplit, répát meg a hagymadarabokat; megszórjuk sóval, borssal és rozmaringgal, majd felöntjük a húslevessel.
  3. A mézet és a mustárt egy kis sóval, borssal összekeverjük, majd jó alaposan belehempergetjük a combokat, hogy a bőrük alá is jusson belőle, végül a zöldségágyra fektetjük őket.
  4. Az egészet lefedjük alufóliával, majd 250 fokos sütőben 45 percig sütjük, ekkor levesszük a fóliát, és bekapcsolva a hőlégkeverést még 200 fokon 10-15 percig sütjük, attól függően, mennyire ropogósan szeretjük a bőrét.
  5. Nem kell megijedni, a mézben lévő cukor hamar karamellizálódik, így a bőre szép sötétbarna (már-már fekete) színt fog kapni. A husi szaftos és omlós lesz, a zöldségek pedig szépen megpuhulnak.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30*20
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 152
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 23854
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 14.

Ajánló

A legjobb az egészben, hogy bármilyen fűszerezéssel, bármilyen zöldségkörettel működik!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
SüniSüti 80 recept

Egyik kedvenc hétvégi ebédünk receptje következik, amit pikk-pakk össze lehet dobni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...