r
Nosalty Logó

Mexikói töltött paprika

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Macs & Kand Úr
Mexikói töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1283 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 121 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    40.3 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1750.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    575 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    804 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    467 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    261 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    515 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    3382 micro
  • β-crypt
    983 micro
  • Likopin
    2746 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    80.6 g

Zsír

  • Összesen
    36.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3501.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    1150 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    411 mg
  • Foszfor
    1607 mg
  • Nátrium
    261 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    172.4 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    674.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    933 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    523 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1030 micro
  • Kolin:
    204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    283 micro
  • α-karotin
    92 micro
  • β-karotin
    6764 micro
  • β-crypt
    1965 micro
  • Likopin
    5491 micro
  • Lut-zea
    1014 micro
Összesen 1283 kcal
  • 8% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    330.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    638 micro
  • β-crypt
    185 micro
  • Likopin
    518 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomot beleöntjük egy tepsibe, és amikor átmelegedett, akkor hozzáadjuk a babot, és ott hagyjuk puhulni.
  2. Miközben puhul, a paprikákat félbevágjuk, kierezzük, és tepsibe helyezzük.
  3. Ha megpuhult a bab, hozzáadjuk a kukoricát, fűszerezzük, és elfőzzük a lé nagy részét. Amint kész, beletöltjük a paprikákba, megszórjuk sajttal, és addig sütjük, amíg a paprika meg nem puhul.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3029
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mexikói töltött paprika
Macs & Kand Úr 14 recept

Minden héten eszünk valami húsmenteset. Nos, a héten megakadtam, mert kicsit elegem lett a cukkiniból és a padlizsánból, így kitaláltam ezt a kicsit mexikói, egyszerű, de nagyon laktató fogást. Macs

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...