r
Nosalty Logó

Mennyei nutellás

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mennyei nutellás
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1479 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 5911 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 307 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    91.8 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    624.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    189 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    226 mg
  • Nátrium
    127 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    133.5 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    189.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    368 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    343 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    252 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 1479 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    367.3 g
  • Telített zsírsav
    204 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    555 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2496.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    755 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    283 mg
  • Foszfor
    905 mg
  • Nátrium
    507 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    534.1 g
  • Cukor
    403 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    757.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1471 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1370 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1008 micro
  • β-crypt
    292 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    279 micro
Összesen 5911 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    130 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.8 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    71 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 307 kcal

Elkészítés

  1. A barackízt, a rumot, az 1 dl vízet és a barackbefőtt levét összekeverjük, és ebbe mártogatjuk bele a babapiskótákat, melyekkel egy tálat kibélelünk.
  2. A nutellát összekeverjük a mascarpone-val, és megkenjük vele a piskótákat.
  3. Rászorjuk a kockára vágott barackokat, majd a felvert tejszínnel kenjük meg. A tejszínhez keverjük a vaníliás cukrot.
  4. Addig rétegezzük, míg minden hozzávaló el nem fogy (piskóta-krém-barack-tejszín...)
  5. A ttetejét megszórjuk a kockára vágott barackkal.
  6. Egy éjszaka hűtőben pihentetjük.
  • Receptkönyvben: 603
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 41
  • Össznézettség: 77154
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon egyszerű, sütés nélküli édesség. Én mindig dupla adagot készítek, de nem lehet belőle eleget csinálni.

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...