r
Nosalty Logó

Meggyes-vaníliakrémes kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Meggyes-vaníliakrémes kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 14% Zsír

tészta

krém

tetejére

Összesen 757 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 14% Zsír

tészta

krém

tetejére

Összesen 6048 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 14% Zsír

tészta

krém

tetejére

Összesen 232 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    27.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    250 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    154 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    191 micro
Összesen 757 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    88.5 g

Zsír

  • Összesen
    219.7 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    56 g
  • Koleszterin
    1084 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3111.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    198 mg
  • Kálcium
    933 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    183 mg
  • Foszfor
    1024 mg
  • Nátrium
    749 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    917.5 g
  • Cukor
    509 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    346 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2104 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    192 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    910 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2001 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1233 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1530 micro
Összesen 6048 kcal
  • 6% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    119.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 232 kcal

Hozzávalók

tészta

krém

tetejére

Elkészítés

tészta

  1. A tésztához a tojást a vízzel és a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is.
  2. Egy közepes méretű tepsit vajjal kikenünk, kilisztezünk. Beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben 170 fokon kb. 30-40 percig sütjük. Végezzünk tűpróbát. A kihűlt piskótánkat kettévágjuk.
  3. A krémhez a tejben megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot, és időnként átkeverve kihűtjük.
  4. 20 dkg margarint habosra keverünk 20 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. Ha már teljesen kihűlt a puding, a két masszát összekeverjük.
  5. Az alsó lapra kenjük a krém 2/3 részét, és beleszórjuk az előzőleg jól lecsepegtetett és magozott meggyet, kissé belenyomkodjuk a krémbe, majd rátesszük a másik lapot. Ezt lekenjük a maradék krémmel, megspricceljük olvasztott csokoládéval.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1070
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy újságban láttam meg, azonnal megtetszett, tudtam, hogy ki kell próbálnom! Isteni finom, főleg másnap.

Hozzávalók

tészta

krém

tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...