r
Nosalty Logó

Meggyes pudingos tarka barka süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Meggyes pudingos tarka barka süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2475 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 197 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    271 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1451.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    376 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    569 mg
  • Nátrium
    385 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    138 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    220 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    263 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    407 micro
Összesen 620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    70.8 g

Zsír

  • Összesen
    103.3 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1084 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5807.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    1502 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    2276 mg
  • Nátrium
    1542 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    323.9 g
  • Cukor
    136 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    408.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    552 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    881 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1053 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1629 micro
Összesen 2475 kcal
  • 8% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    464.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 197 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A 3 dl tejjel és a 2 kanál cukorral elkészítjük a pudingot, majd hagyjuk hűlni.
  2. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, a sárgájához a vizet és az olajat, majd a tojásfehérjét kemény habbá verjük. Ha már elég kemény a hab, belekeverjük azolajos-vizes tojássárgáját is. Ezzel már nem kell sokáig keverni.
  3. Ezután megfelezzük a tojáshabot, egyik felébe belekeverünk 6 evőkanál liszet és fél csomag sütőport, csipet sót. A másik felébe 3 evőkanál kakaóport 4 kanál lisztet, fél csomag sütőport és egy csipet sót, ezt is összekeverjük.
  4. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe kanalanként teszünk össze-vissza mindkét tésztából, de csak a felét mindkettőnek, erre kanalanként elosztjuk a pudingot, mintha csak szétdobáltuk volna, majd megszórjuk meggyel is, és az egészet megkoronázzuk a tortadarával, jusson belőle mindenhova. Végül a tészták másik felét elosztjuk a tetején szintén össze-vissza kanalazva belőle.
  5. Majd kb. 20-25 perc alatt /tűpróba/ készre sütjük.
  6. Tálaláshoz porcukorral megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 36x24x3
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 100000 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8742
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 21.

Ajánló

Ha gyorsan szeretnék valami egyszerű és finom sütit, mindig ezt készítem. A gyümölcs és a puding variálható benne.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nem volt kedvem külön tölteléket is készíteni a sütihez, így megoldottam egyben az egészet  Finom is és jól is mutat, viszonylag gyorsan el is készül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...