r
Nosalty Logó

Meggyes hamis tiramisu

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Meggyes hamis tiramisu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Krém

Meggy

Piskóta

Összesen 426 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Krém

Meggy

Piskóta

Összesen 2132 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Krém

Meggy

Piskóta

Összesen 146 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    373.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 426 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.2 g

Zsír

  • Összesen
    87 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    221 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1869.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    952 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    298 mg
  • Nátrium
    483 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    281.9 g
  • Cukor
    147 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    375.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    465 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    454 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 2132 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    129.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    26 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Krém

Meggy

Piskóta

Elkészítés

Krém

  1. A pudingport kikeverjük egy kevés tejjel, közben a többi tejet feltesszük forrni. A forró tejbe beletesszük a cukrot, a pudingport és két teáskanál színtelen zselatint is. Megfőzzük. Hagyjuk langyosra hűlni.
  2. Mindeközben kikeverjük a tejfölt a vaníliás cukorral és a zselatinnal. Ha már csak langyos a puding, a tejfölhöz adagoljuk és habverővel kikeverjük.

Meggy

  1. A meggyet- úgy egy decinyi lével és a rumaromával - egy kis lábosban feltesszük a tűzhelyre és egy teáskanál zselatinnal felfőzzük.

Piskóta

  1. A piskótákat az erős rumos kávéba mártjuk és egy jénaiba rétegezzük: egy sor piskóta, krém, majd a meggy, megint piskóta és végül krém.
  2. Hűtőben legalább három órát pihentetjük.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2553
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan akartam valamit összedobni a párom születésnapjára, hogy legyen édesség a tortán kívül is, de ne kelljen vele sokat foglalkozni. Az egészben az a legjobb, hogy senki nem mondja meg, hogy nem a szinte aranyárban lévő mascarpone az alapja a tiramisunak :) Nagyon finom és hamar megvan, igaz érdemes pihenni hagyni 3-4 órát, hogy szépen lehessen szeletelni.

Hozzávalók

Krém

Meggy

Piskóta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...