r
Nosalty Logó

Maradékmentő paradicsomos spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Gombi
Maradékmentő paradicsomos spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1537 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 3076 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 315 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    114.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1869.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    418 mg
  • Nátrium
    1034 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    208.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    277 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    585 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    18409 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 1537 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.8 g

Zsír

  • Összesen
    228.4 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3738.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    155 mg
  • Kálcium
    455 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    201 mg
  • Foszfor
    837 mg
  • Nátrium
    2068 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    417.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    255 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    554 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    37 micro
  • β-karotin
    1169 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    36818 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 3076 kcal
  • 8% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    382.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    211 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3765 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 315 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, sózzuk és kevés olajon megpároljuk.
  2. Amikor a hagyma már üveges, mehet hozzá a kolbász és a gomba is, borsozzuk, és ízlés szerint oregánót teszünk hozzá. Pirítjuk tovább.
  3. Amikor a gomba és a kolbász megsült, beleöntjük a paradicsompürét, hagyjuk, hogy felforrjon.
  4. Hozzákeverjük a spagettit, addig főzzük együtt, amíg a spagetti is megmelegszik.
  5. Reszelt sajttal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1808
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aznap sajtos tejfölös tésztát készítettem, de a férjem nem díjazta annyira, hogy másnap ebédre is vigyen belőle a munkahelyére. Szétnéztem a hűtőben, és mindenből láttam egy kis maradékot, amit ha most nem használok fel, ki kell, hogy dobjam. Volt egy kis gombakonzerv, volt egy fél szál kolbász, volt egy fél doboz paradicsompüré, és a sok kimaradt spagetti. Gondoltam egyet, és így lett meg ez a maradékmentő étel :) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...