r
Nosalty Logó

Magyaróvári csirkemell ahogy Csilla készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Magyaróvári csirkemell ahogy Csilla készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 650 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2601 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 147 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.9 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1428.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    310 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    662 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    283.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    196 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    285 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    193 micro
Összesen 650 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    259.7 g

Zsír

  • Összesen
    145.6 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    887 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5713.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    245 mg
  • Kálcium
    1241 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    317 mg
  • Foszfor
    2650 mg
  • Nátrium
    1242 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1133.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    891 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    87 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    765 mg
  • Retinol - A vitamin:
    784 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    1140 micro
  • β-crypt
    249 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    771 micro
Összesen 2601 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.6 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    322.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 147 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával.
  2. A csirkemellet felszeleteljük, besózzuk, beleforgatjuk a lisztbe, és olajjal kikent tepsibe egymás mellé fektetjük. A tepsi aljára öntjük a vizet. Alufóliával letakarjuk, és félig megsütjük.
  3. A gombaszeleteket kevés olajon megpároljuk, enyhén megsózzuk.
  4. Amikor félig megsült a hús, mindegyik szeletre teszünk 1-1 szelet vékony sonkát, a sonkára gombát, a gombára reszelt sajtot.
  5. A tejfölt összekeverjük 2-3 ek reszelt sajttal, a húsra kenjük, és teljesen készre sütjük már fólia nélkül.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 14627
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Magyaróvári csirkemell ahogy Csilla készíti
Salamon Csilla 1202 recept

Szenteste ez volt a vacsoránk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...