r
Nosalty Logó

Labancpecsenye

5,0

3 ÉRTÉKELÉS42 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Vicikó
Labancpecsenye
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

875
Kalória
64.7g
Fehérje
18.1g
Szénhidrátok
58.7g
Zsír
230g
Víz
216.8g
Koleszterin
1g
Rost
295.3mg
Cukor
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 875 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1750 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 222 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1526.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    695 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    230 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 875 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.3 g

Zsír

  • Összesen
    117.4 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3052.4 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    186 mg
  • Kálcium
    440 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    1390 mg
  • Nátrium
    855 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    459.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    457 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1750 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 222 kcal

Elkészítés

  1. A húst kissé kiverjük, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalukon megkenjük.
  2. A hússzeletek egyik oldalára ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, a másik oldalát ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
  3. A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, ebben megforgatjuk atöltött húsokat.
  4. Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük őket.
  5. Forró, előmelegített sütőben (190°C)kb 20-25 perc alatt egyszer-kétszermegfordítva pirosra sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Nagyon jól csengett a neve! Elsőre megfogott, és nem eresztett :-) Nagyon finom lett, biztos sokszor el fogom készíteni.:-) Hargitai György receptje, köszönöm!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!