r
Nosalty Logó

Kráter sütemény Edit konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Kráter sütemény Edit konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Pudingokhoz

Tésztához

A mázhoz

Összesen 865 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Pudingokhoz

Tésztához

A mázhoz

Összesen 5182 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Pudingokhoz

Tésztához

A mázhoz

Összesen 213 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    194 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1225.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    428 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    407 mg
  • Nátrium
    317 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    215 micro
Összesen 865 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.4 g

Zsír

  • Összesen
    218.3 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7352.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    2568 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    236 mg
  • Foszfor
    2440 mg
  • Nátrium
    1901 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    703.9 g
  • Cukor
    411 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    551.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    945 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    826 mg
  • Retinol - A vitamin:
    932 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1288 micro
Összesen 5182 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 213 kcal

Hozzávalók

Pudingokhoz

Tésztához

A mázhoz

Elkészítés

Pudingokhoz

  1. A vaníliás pudingport 4 dl tejjel, 3 ekcukorral felfőzzük, és hűlni hagyjuk.
  2. Az epres pudingport 4 dl tejjel, 3 ek cukorral felfőzzük, hagyjuk kihűlni.

Tésztához

  1. Öt tojássárgát 25 dkg cukorral, 1 csvaníliás cukorral és 1 dl tejjel, olajjal jól összekeverünk.
  2. Tovább verve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval, sütőporral.
  3. Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan hozzáadjuk.
  4. 25x39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és simítjuk.
  5. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingot, és sütjük.

A mázhoz

  1. A hozzávalókat összekeverjük, és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 101
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 13746
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

A leányom névnapjára sütöttem, mivel ezt a süteményt kérte. Talán 2 éve, hogy sütöttem utoljára, nagy sikere volt akkor is, és most is.

Hozzávalók

Pudingokhoz

Tésztához

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...