r
Nosalty Logó

Kolbászos kiflik helena26 konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
helena26
Kolbászos kiflik helena26 konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A kelt tésztához

A tang zhonghoz

A töltelékhez

Összesen 1014 kcal
  • 14% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A kelt tésztához

A tang zhonghoz

A töltelékhez

Összesen 4047 kcal
  • 14% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A kelt tésztához

A tang zhonghoz

A töltelékhez

Összesen 256 kcal
  • 14% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.9 g

Zsír

  • Összesen
    41.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2258.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    311 mg
  • Nátrium
    1504 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    116 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 1014 kcal
  • 14% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    143.5 g

Zsír

  • Összesen
    166.6 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    338 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9034.1 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    1347 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1244 mg
  • Nátrium
    6018 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    470.2 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    241.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    475 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    520 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    463 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    393 micro
Összesen 4047 kcal
  • 14% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    572.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    382 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    229 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 256 kcal

Hozzávalók

A kelt tésztához

A tang zhonghoz

A töltelékhez

Elkészítés

A kelt tésztához

  1. A tejben elkeverjük a lisztet, és sűrűre főzzük.
  2. Az élesztőt felfuttatjuk kevés cukros tejben.
  3. A kimért hozzávalókat és a tang zhongot is kenyérsütőgépbe öntjük, tejet szükség szerint adjuk hozzá, és jól kidolgozzuka tésztát.
  4. A kolbászt ledaráljuk, a sajtot lereszeljük,majdmustárral, tejföllel, krémsajttal, ketchuppal összedolgozzuk.
  5. A tésztát kivesszük a gépből, 4 részre osztjuk, külön-külön kör alakúra nyújtjuk, és pizzavágóval cikkekre vágjuk.
  6. Megtöltjük a töltelékkel, és feltekerjük.
  7. Papírral kibélelt tepsibe rakjuk, kelesztjük legalább 25-30 percig, tetejét megkenjüktojással, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2567
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 02.

Ajánló

Bármilyen töltelékkel megtölthetjük. Egyszerű fokhagymás vajjal is nagyon finom lesz.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
helena26 458 recept

A Napraforgó töltelékéből kimaradt, így jutott még a kiflikbe is. A tésztája csodálatosan finom lett, ezzel a módszerrel fogom sütni ezután a kelt tésztákat.

Hozzávalók

A kelt tésztához

A tang zhonghoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...