r
Nosalty Logó

Kókuszos süti Tanitától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kókuszos süti Tanitától
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A sziruphoz

A díszítéshez

Összesen 1359 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A sziruphoz

A díszítéshez

Összesen 5420 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A sziruphoz

A díszítéshez

Összesen 343 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    68.3 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    901.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    263 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    332 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    176 g
  • Cukor
    119 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    32 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    470 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    442 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    337 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 1359 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    56.6 g

Zsír

  • Összesen
    273 g
  • Telített zsírsav
    108 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    93 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3605.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    1053 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    1330 mg
  • Nátrium
    816 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    703.9 g
  • Cukor
    476 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1880 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    208 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    223 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1767 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1347 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    300 micro
Összesen 5420 kcal
  • 5% Fehérje
  • 61% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 11% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    230.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.9 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 343 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A sziruphoz

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A margarint, a porcukrot és a tojást kikavarjuk, hozzáadjuk a tejet, mézet, majd a sütőporos lisztet beleszitáljuk.
  2. Vajjal kikent, közepes méretűtepsiben megsütjük.
  3. A sziruphoz a hozzávalókat összemelegítjük egy edényben, majd meglocsoljuk vele a tésztát.
  4. A krémhez a tejet és a lisztet megfőzzük, majdhagyjuk kihűlni.
  5. Közben a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd összedolgozzuk a krémmel és a kókuszreszelékkel.
  6. A tésztára kenjük a krémet, megszórjuk a tetejét kókusszal, és olvasztott csokoládéval díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5196
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami kókuszos és könnyen elkészíthető sütire vágytunk, és ez sült ki belőle! :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A sziruphoz

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...