r
Nosalty Logó

Kókuszos rakomány

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Adika
Kókuszos rakomány
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A piskótához

A krémhez

A forgatáshoz

Összesen 753 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A piskótához

A krémhez

A forgatáshoz

Összesen 4511 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A piskótához

A krémhez

A forgatáshoz

Összesen 338 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    216 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    771.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    327 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.6 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    189 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 753 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.1 g

Zsír

  • Összesen
    271.1 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4629.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    969 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    397 mg
  • Foszfor
    1964 mg
  • Nátrium
    1083 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    483.5 g
  • Cukor
    334 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    259.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1149 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    200 micro
  • Kolin:
    933 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1136 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1495 micro
Összesen 4511 kcal
  • 7% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.4 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    348.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    86 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 338 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A forgatáshoz

Elkészítés

A piskótához

  1. A tojásfehérjét csipetnyi sóval kemény habbá verjük, majd a cukrot kanalanként robotgéppel hozzákeverjük. Ezt követően a tojássárgákat egyenként hozzáadjuk, utána az olajjal a masszát 5 percig robotgéppel kavarjuk. Legvégén a sütőporral elkevert lisztet kanalanként hozzáadjuk. Tepsibe öntve megsütjük (tűpróba).
  2. A krémhez a hozzávalókat forrássig összefőzzük.
  3. A piskótát hidegen kockákra vágjuk, a még forró krémbe megforgatjuk, majd a kókuszreszelékbe meghempergetjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x22x6
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10740
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy könnyebb állagú süti kókusz rajongóknak.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A forgatáshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...