r
Nosalty Logó

Kókuszos hókocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Olgi1213
Kókuszos hókocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1119 kcal
  • 7% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 6715 kcal
  • 7% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 263 kcal
  • 7% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    51 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1237.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    452 mg
  • Nátrium
    331 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    147.8 g
  • Cukor
    103 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    308 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    295 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 1119 kcal
  • 7% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    118.6 g

Zsír

  • Összesen
    305.9 g
  • Telített zsírsav
    158 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    1440 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7425.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    254 mg
  • Kálcium
    2123 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    309 mg
  • Foszfor
    2711 mg
  • Nátrium
    1988 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    887.1 g
  • Cukor
    618 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1848 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    142 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    292 micro
  • Kolin:
    1230 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1772 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    915 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1998 micro
Összesen 6715 kcal
  • 7% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    290.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    69 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Szétválasztjuk a tojásokat. A 8 sárgáját habosra keverjük a cukorral. Utána hozzáadjuk a forró vízet, a lisztet és a sütőport.
  2. A tojás fehérjét habbá felverjük, és ezt is a masszához adjuk.
  3. Zsírozott, lisztezett tepsiben megsütjük.
  4. Amíg sül, addig addig habosra kavarjuk a margarint a porcukorral. Ebbe megy a vaníliás cukor és az aroma.
  5. A tejben sűrűre főzzük a búzadarát meg a lisztet. Hagyjuk kihűlni.
  6. A két masszát összekeverjük, ez lesz a krém.
  7. Ha megsült a tészta, akkor tetszés szerinti kockára vágjuk fel, én 18 db-ot szoktam. A kockákat ketté vágjuk, és a krémmel töltjük. A talpa kivételével a kockákat is bekenjük, utána kókuszreszelékbe fordítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 33x33x3
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 40 alkalommal
  • Receptkönyvben: 259
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 21850
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kókuszos hókocka
Olgi1213 49 recept

Általában ünnepnapokon szoktam sütni, de most kivételt tettem. Nem olcsó, viszont nagyon finom. Családom egyik kedvence.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...