r
Nosalty Logó

Klasszik néró

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sodrofa
Klasszik néró
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Sima néró

Kakaós néró

Csokoládé ganache

Összesen 844 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Sima néró

Kakaós néró

Csokoládé ganache

Összesen 5078 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Sima néró

Kakaós néró

Csokoládé ganache

Összesen 436 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    52.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    399 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    247 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.4 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    424 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    307 micro
Összesen 844 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    314.3 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    98 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    2393 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2800.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    498 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    380 mg
  • Foszfor
    1483 mg
  • Nátrium
    208 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    518.3 g
  • Cukor
    256 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2601 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    337 micro
  • Kolin:
    1418 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2545 micro
  • α-karotin
    68 micro
  • β-karotin
    622 micro
  • β-crypt
    54 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1841 micro
Összesen 5078 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.3 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 436 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

Sima néró

  1. Kezdjük a sima néró-val. Keverjük simára a vajat a cukorral. Adjuk hozzá a tojássárgákat egyesével és keverjük simára.
  2. Jöhet a liszt és a narancshéj és egy spatulával vagy fakanállal dolgozzuk csomómentesre.
  3. Melegítsük elő a sütőt 180 Celsius fokra, készítsünk elő két tepsit sütőpapírral bélelve. Töltsük meg a habzsákokat és nyomkodjunk 3 cm-es korongokat a tepsikre, hagyjunk kb. fél cm-t a korongok között. Egy picit majd laposodnak ahogy sülnek.
  4. Süssük a nérókat 12-15 percig.

Kakaós néró

  1. Az elkészítési mód ugyanaz a kakaóshoz is, mint a simához.

Csokoládé ganache

  1. A ganache-hoz forraljuk fel a tejszínt a vanilíás cukorral. Amint a forráspontot elérte, öntsük rá az összedarabolt csokoládéra, amit persze egy hőálló tálba öntöttünk és egy spatulával vagy fakanállal keverjük simára. Hagyjuk kihűlni.
  2. Keverjük simára a lekvárt a likőrrel vagy vízzel.
  3. Olvasszuk fel a csokit vízgőz fölött és csurgassuk rá a kisült korongokra. Töltsük meg a kakós néró korongok felét csokival és illesszük össze az üres kakaós koronggal. Tegyük ugyanezt a sima lekvárossal is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 86
  • Össznézettség: 6162
  • Feltöltés dátuma: 2022. június 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Klasszik néró
sodrofa 33 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...