r
Nosalty Logó

Kinder szelet Linda konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Linda
Kinder szelet Linda konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A piskóta

A krém

A máz

Összesen 856 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A piskóta

A krém

A máz

Összesen 5130 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A piskóta

A krém

A máz

Összesen 281 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    600.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    120.6 g
  • Cukor
    80 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    273 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    258 micro
Összesen 856 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    87.2 g

Zsír

  • Összesen
    217.4 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3603.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    902 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    436 mg
  • Foszfor
    1335 mg
  • Nátrium
    716 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    723.5 g
  • Cukor
    480 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1720 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    151 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    208 micro
  • Kolin:
    903 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1641 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    946 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1546 micro
Összesen 5130 kcal
  • 7% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    197.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.6 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    16 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 281 kcal

Hozzávalók

A piskóta

A krém

A máz

Elkészítés

A piskóta

  1. A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat, a fehérjét elkeverjük a cukorral, és kemény habot verünk belőle.
  2. Hozzáadjuk a sárgákat, és tovább verjük.
  3. Végül gyengéden beleforgatjuk a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet.
  4. Kettészedjük a tésztát, és egyesével megsütjük a lapokat.
  5. A krémhez a pudingport a cukorral és liszttel összekeverjük, majd beleöntjük a hideg tejbe, és megfőzzük.
  6. Ha megfőtt, elzárjuk alatta a gázt, és még melegen belekeverjük a tejfölt. Hagyjuk kihűlni.
  7. Ha kihűlt, botmixerrel feloldjuk a csomókat benne.
  8. A margarint felhabosítjuk, és a kihűlt krémbe keverjük.
  9. A kész krémet az egyik lapra kenjük, és lefedjük a másik lappal.
  10. A mázhoz gőz fölött megolvasztjuk a csokit és az olajat.
  11. A mázat a felső piskótalap tetejére kenjük.
  12. Kb. 5-6 órára a hűtőbe tesszük, de az se baj, ha ott hagyjuk egész éjszakára.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 14140
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rigó Jancsit szerettünk volna eredetileg készíteni, de a krém sehogy sem akart összeállni, valamit nagyon elszúrtunk. Viszont a piskótát addigra megcsináltuk, valamit muszáj volt kezdeni vele. Így jött az ötlet, hogy kinder szelet legyen belőle.

Hozzávalók

A piskóta

A krém

A máz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...