r
Nosalty Logó

Kínai tészta Anett konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Kínai tészta Anett konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 898 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 3591 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 145 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    51 g

Zsír

  • Összesen
    26.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3349.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    2346 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    371.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    113 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    390 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    1284 micro
  • β-karotin
    3009 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    158 micro
Összesen 898 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    203.9 g

Zsír

  • Összesen
    107 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    39 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13397.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    437 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    567 mg
  • Foszfor
    2460 mg
  • Nátrium
    9382 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    450.5 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    1487.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1262 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    229 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    454 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    93 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1561 micro
  • Kolin:
    626 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    5136 micro
  • β-karotin
    12035 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    631 micro
Összesen 3591 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    543.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    380 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    208 micro
  • β-karotin
    488 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 145 kcal
  • Legnézettebb receptje

Elkészítés

  1. A csirkemellet fűszerezzük kínai fűszerkeverékkel, és serpenyőben pirítsuk kevés napraforgó olajon, amíg a kevés lé, amit enged, elpárolog. Készítsük elő a zöldségeket, vágjuk őket csíkokra, és egy lefedhető serpenyőben egy pici olaj és víz társaságában kezdjük megpárolni a káposztát, majd adjuk hozzá a répát, és végül a hagymát is. 10-15 perc alatt megpárolódik, de aki roppanósabban szereti, az ne hagyja addig.
  2. Kifőzzük a spagetti tésztát, és a tészta főzővizéből kimérünk egy bögrével 2 dl-t, amit még felhasználunk.
  3. Hevítsünk a wokban kevés szezámolajat, amibe beletesszük a lereszelt fokhagymát, szeletelt chilit, gyömbért, a kimért szójaszószt és osztrigaszószt, ezután a zöldségeket és a húst is tegyük bele. Végül a tésztát, öntsük hozzá a tészta főzővizét, és addig süssük, amíg elpárolog a leve.
  4. Folyamatosan keverjük, mert hamar leég.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 139
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 26801
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A főzésben az az izgalmas, hogy minden esetben belevihetjük az ízlésvilágunkat az ételbe. Mindegy, hogy hangulatunknak megfelelően főzünk, vagy más kérésének teszünk eleget, a lényeg, hogy adjunk magunkból, fűszerezzük csipetnyi vidámsággal és életkedvvel is az ételt, és a végeredmény több, mint nagyszerű lesz. Készíthetném persze szakszerűen ezt a tésztát is, na de az nem én lennék, naná, hogy kedvemre variáltam meg az elkészítési módot itt is. Így csak ajánlom most is, hogy mindenki a saját maga örömére és kedvére fűszerezzen, az ízlésének megfelelően.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...