r
Nosalty Logó

Kijevi sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kijevi sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A lapok tetejére hab

A krémhez

Összesen 1467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A lapok tetejére hab

A krémhez

Összesen 8800 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A lapok tetejére hab

A krémhez

Összesen 382 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    83.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    998.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    272 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    389 mg
  • Nátrium
    247 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.1 g
  • Cukor
    105 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    733 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    522 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 1467 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.6 g

Zsír

  • Összesen
    502.2 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    213 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    174 g
  • Koleszterin
    868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5989.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    1634 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    2335 mg
  • Nátrium
    1481 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    996.3 g
  • Cukor
    630 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4401 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    48 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    469 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    330 micro
  • Kolin:
    801 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4137 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    3132 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    956 micro
Összesen 8800 kcal
  • 5% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 17% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    136 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 382 kcal
  • Nosalty kipróbálta
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A lapok tetejére hab

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 órára hidegre tesszük.
  2. 3 részre osztva kinyújtjuk, és mindháromra elosztva rákenjük a 4 tojás fehérjéből és a 15 dkg cukorból vert kemény habot, amit megszórunk a durvára vágott dióval. Tepsi hátlapján sütjük külön-külön.
  3. A krémhez elkészítjük a pudingport a tejjel, hűlés után habosra keverjük a margarint a cukorral, és összedolgozzuk a kettőt.
  4. Megtöltjük a lapokat, másnap szeleteljük. Tetejére csorgathatunk díszítésnek olvasztott csokit is, de elhagyható.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23x75
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 552
  • Tegnapi nézettség: 90
  • 7 napos nézettség: 389
  • Össznézettség: 369827
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Amióta megkóstolták nagynénjüknél a fiaim, mindig ezt kérik tőlem is ünnepre vagy csak úgy!

Hozzávalók

A tésztához

A lapok tetejére hab

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...