r
Nosalty Logó

Kecskesajttal töltött sült paprika

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kecskesajttal töltött sült paprika
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 549 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2190 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    43.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    993.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    231 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    316 mg
  • Nátrium
    360 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    227.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    527 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    284 micro
  • α-karotin
    102 micro
  • β-karotin
    2527 micro
  • β-crypt
    643 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    178 micro
Összesen 549 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    68.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.8 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3973.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    924 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    1264 mg
  • Nátrium
    1440 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.9 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    911.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2106 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    714 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    406 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1138 micro
  • α-karotin
    408 micro
  • β-karotin
    10109 micro
  • β-crypt
    2572 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    712 micro
Összesen 2190 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    12.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    286.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    91 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    82 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    729 micro
  • β-crypt
    186 micro
  • Likopin
    557 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát apróra vágjuk és vajon megfuttatjuk. A zsemlét kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és a hagymás vajon megpirítjuk.
  2. A diót durvára vágjuk, a bazsalikomot pedig finomra. A sajtot és a paradicsomot kb. 1,5 centiméteresre felkockázzuk.
  3. Ha megpirult a zsemle, hozzáadjuk a diót és a bazsalikomot. Lehúzzuk a tűzről.
  4. Belekeverjük a kecskesajtot és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk.
  5. A paprikák csumáját kivágjuk, kimossuk, hogy ne maradjon mag benne.
  6. Az üregekbe töltjük a tölteléket. Tűzálló tálba tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk és előmelegített 190 fokos (légkeveréses 170 fok) sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Félidőben fóliával takarjuk le, nehogy megégjen!
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7106
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Balatonparti nyári könnyű kis vacsorának készült. Hideg roséval és egy kis panorámával különleges lett! A legfrissebb Prima Konyha magazinban bukkantam rá erre a receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...