Kecskesajttal töltött sült paprika
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
160g paradicsompaprika34 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
2g fokhagyma2 kcal
-
27g zsemle74 kcal
-
13g dió82 kcal
-
13g vaj90 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
50g kecskesajt182 kcal
-
75g paradicsom14 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
Összesen
549
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
640g paradicsompaprika136 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
6g fokhagyma8 kcal
-
108g zsemle295 kcal
-
50g dió327 kcal
-
50g vaj359 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
200g kecskesajt728 kcal
-
300g paradicsom54 kcal
-
32g olívaolaj283 kcal
Összesen
2190
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
46.2g paradicsompaprika10 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g fehér bors0 kcal
-
0.4g fokhagyma1 kcal
-
7.8g zsemle21 kcal
-
3.6g dió24 kcal
-
3.6g vaj26 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
14.4g kecskesajt53 kcal
-
21.6g paradicsom4 kcal
-
2.3g olívaolaj20 kcal
Összesen
159
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 17.2 g
Zsír
-
Összesen 43.5 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 66 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 993.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 231 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 69 mg
-
Foszfor 316 mg
-
Nátrium 360 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.5 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 227.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 527 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 178 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 101 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 284 micro
-
α-karotin 102 micro
-
β-karotin 2527 micro
-
β-crypt 643 micro
-
Likopin 1930 micro
-
Lut-zea 178 micro
Összesen
549
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 68.7 g
Zsír
-
Összesen 173.8 g
-
Telített zsírsav 76 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 57 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 32 g
-
Koleszterin 266 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3973.6 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 924 mg
-
Vas 12 mg
-
Magnézium 274 mg
-
Foszfor 1264 mg
-
Nátrium 1440 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 101.9 g
-
Cukor 33 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 911.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2106 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 17 mg
-
C vitamin: 714 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 82 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 406 micro
-
Kolin: 131 mg
-
Retinol - A vitamin: 1138 micro
-
α-karotin 408 micro
-
β-karotin 10109 micro
-
β-crypt 2572 micro
-
Likopin 7719 micro
-
Lut-zea 712 micro
Összesen
2190
kcal
- 5% Fehérje
- 8% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 12.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 286.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 104 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 65.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 152 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 51 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 82 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 729 micro
-
β-crypt 186 micro
-
Likopin 557 micro
-
Lut-zea 51 micro
Összesen
159
kcal
Hozzávalók
-
só ízlés szerint
-
2 gerezd fokhagyma
-
2 db zsemle
-
5 dkg dió
-
5 dkg vaj
-
20 dkg kecskesajt
-
3 db paradicsom
-
4 ek olívaolaj
Elkészítés
- A fokhagymát apróra vágjuk és vajon megfuttatjuk. A zsemlét kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és a hagymás vajon megpirítjuk.
- A diót durvára vágjuk, a bazsalikomot pedig finomra. A sajtot és a paradicsomot kb. 1,5 centiméteresre felkockázzuk.
- Ha megpirult a zsemle, hozzáadjuk a diót és a bazsalikomot. Lehúzzuk a tűzről.
- Belekeverjük a kecskesajtot és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk.
- A paprikák csumáját kivágjuk, kimossuk, hogy ne maradjon mag benne.
- Az üregekbe töltjük a tölteléket. Tűzálló tálba tesszük, olívaolajjal meglocsoljuk és előmelegített 190 fokos (légkeveréses 170 fok) sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük. Félidőben fóliával takarjuk le, nehogy megégjen!
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 48
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7106
- Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Balatonparti nyári könnyű kis vacsorának készült. Hideg roséval és egy kis panorámával különleges lett! A legfrissebb Prima Konyha magazinban bukkantam rá erre a receptre.