r
Nosalty Logó

Kávés-fűszeres biscotti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Timejja9
Kávés-fűszeres biscotti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 8% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 434 kcal
  • 8% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1734 kcal
  • 8% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 231 kcal
  • 8% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    745.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    350 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    54 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 434 kcal
  • 8% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    89.5 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2981.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    619 mg
  • Foszfor
    1399 mg
  • Nátrium
    561 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    16 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    220.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    52 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    498 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    379 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1048 micro
Összesen 1734 kcal
  • 8% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    187 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 231 kcal

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 175 fokra. Egy tepsit sütőpapírral bélelünk ki.
  2. A tojásokat az édesítőszerrel és a vajjal habosra keverjük robotgép segítségével. A száraz hozzávalókat összekeverjük. A mogyorót feldaraboljuk.
  3. A nedves és száraz hozzávalókat összekeverjük, két hengert formázunk a tésztából. A két hengert a sütőpapíros tepsire tesszük, és körülbelül 20-25 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből a tésztát, ferdén egy cm-es darabokra szeljük, és visszarakjuk a sütőbe még 10 percre.
  4. Ha kihűltek a biscottik, egyik végüket olvasztott étcsokoládéba is márthatjuk. Kávéhoz és teához egyaránt kínálhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 718
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 29.

Ajánló

Számos variációja létezik. Aszalt gyümölcsöket is tehetünk bele, illetve másféle magokat, mandulát, kesudiót és pisztáciát.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Timejja9 32 recept

Újdonsült szenvedélyemhez, a kávézáshoz valami finomságot szerettem volna készíteni, így esett a választás az olaszok kétszersült kekszére, a biscottira.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...