r
Nosalty Logó

Karaj mustáros kéregben

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
István mester
Karaj mustáros kéregben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

karaj

áfonyamártás

Összesen 353 kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

karaj

áfonyamártás

Összesen 2116 kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

karaj

áfonyamártás

Összesen 179 kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1064.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    377 mg
  • Nátrium
    562 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 353 kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    218.8 g

Zsír

  • Összesen
    93.9 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6386.3 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    284 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    2264 mg
  • Nátrium
    3373 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.2 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    778.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    594 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 2116 kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    539.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

karaj

áfonyamártás

Elkészítés

karaj

  1. A húst bedörzsöljük a fűszerekkel, beecseteljük az olajjal, és újra fűszerezzük. Egy napra a hűtőbe tesszük.
  2. Sütés előtt megkenjük mustárral, zsemlemorzsával megszórjuk a tetejét és az oldalait.
  3. Lefedve másfél-két órát sütjük, majd még egy kicsit fedés nélkül pirítjuk.
  4. Áfonyamártással tálaljuk: a lekvárt, a bort és az ecetet felforraljuk, hozzáadunk egy csipet fehérborsot.
  • Sütés ideje: 130 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 145
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 13770
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Hagyjuk kihűlni, így szépen szeletelhető.

Hozzávalók

karaj

áfonyamártás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...