r
Nosalty Logó

Kápiás majonézes sült lazac

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Kápiás majonézes sült lazac
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 341 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1367 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    681.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    339 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    544 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    477 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 341 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.5 g

Zsír

  • Összesen
    98.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2724.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    1354 mg
  • Nátrium
    985 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    533.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    355 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    151 mg
  • D vitamin:
    2175 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    484 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1908 micro
  • β-crypt
    484 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 1367 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    121 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    44 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    268 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    235 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat sózzuk be, hagyjuk állni, amíg a "takarót" elkészítjük hozzá.
  2. A majonézt keverjük ki a mustárral, citromlével meg a frissen őrölt borssal.
  3. Vágjuk finomra a salottát, petrezselymet, snidlinget, illetve a kápia paprikát. Forgassuk össze a majonézes öntettel.
  4. Itassuk fel a halról a nedvességet egy papírtörlővel, kenjük rá az öntetet.
  5. Olajozott sütőlemezre helyezzük a halat. Forró sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 2331
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 23.

Ajánló

Mi sült krumplival ettük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretek mindig valami új halreceptet kipróbálni, mert finom, egyszerű és gyorsan kész van. A lánykám lepényhallal kóstolta, illetve ahogy ő mondta: belélegezte. :o)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...