r
Nosalty Logó

Kanonok lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kanonok lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 1234 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 7415 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Összesen 381 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18 g

Zsír

  • Összesen
    63.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1090.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    495 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155.6 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    297 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 1234 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.9 g

Zsír

  • Összesen
    382.3 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    112 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    194 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6542.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    1415 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    615 mg
  • Foszfor
    2969 mg
  • Nátrium
    1288 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    933.9 g
  • Cukor
    501 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    400.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1893 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    501 micro
  • Kolin:
    514 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1785 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1281 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    600 micro
Összesen 7415 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    92 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 381 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk. 2 lapot nyújtunk belőle.
  2. Az egyik lapot kivajazott, lisztezett tepsibe tesszük.
  3. Megkenjük a baracklekvárral, rászórjuk a diót.
  4. Rátesszük a másik lapot.
  5. Megkenjük tojásfehérjével, és a cukrozott dióval megszórjuk.
  6. Villával megszurkáljuk, hogy ne púposodjon fel.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 269
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 65
  • Össznézettség: 51468
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a süti egész kicsi korom óta minden ünnepen az asztalra került. Nagyon szeretjük, így én is folytattam a "hagyományt" (bár én nem csak akkor készítem, mikor ünnep van), a gyerekeim egyik kedvence lett!!!! :)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...