r
Nosalty Logó

Kakaós süti Renikétől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kakaós süti Renikétől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 759 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 3028 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 324 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.5 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    783.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    204 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    311 mg
  • Nátrium
    185 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 759 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.3 g

Zsír

  • Összesen
    129.9 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    534 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3132.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    815 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    1243 mg
  • Nátrium
    742 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    434.7 g
  • Cukor
    255 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    119 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    497 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    151 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    534 micro
Összesen 3028 kcal
  • 6% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    80 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 324 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A cukrot és a tojásokat habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a zsiradékot. Utána hozzáöntjük a tejet, a lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és a kakaóport. Jól összekeverjük.
  2. Kivajazott, kilisztezett, közepes méretű tepsibe öntjük, készre sütjük (tűpróba). Akkor jó, ha elválik a tepsi szélétől.
  3. Ha kihűlt pocukorral meghintjük, illetve tölthetjük lekvárral, krémmel és pudinggal.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 132
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 22366
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 19.

Ajánló

Dupla adagot szoktam sütni egyszerre, hogy szép magas legyen a tészta. 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyukám tanította ezt a receptet. Imádjuk. :)

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...