r
Nosalty Logó

Kacsával töltött házi ravioli paprikakrémmel

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Évi néni
Kacsával töltött házi ravioli paprikakrémmel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Raviolihoz:

Sült paprikakrémhez:

Összesen 272 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Raviolihoz:

Sült paprikakrémhez:

Összesen 1086 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Raviolihoz:

Sült paprikakrémhez:

Összesen 148 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    959.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    242 mg
  • Nátrium
    520 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    873 micro
  • β-crypt
    241 micro
  • Likopin
    686 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 272 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    69.7 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    174 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3837.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    472 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    967 mg
  • Nátrium
    2078 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    447.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    442 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    276 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    508 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    3491 micro
  • β-crypt
    964 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 1086 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    523.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    476 micro
  • β-crypt
    132 micro
  • Likopin
    374 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 148 kcal

Hozzávalók

Raviolihoz:

Sült paprikakrémhez:

Elkészítés

Raviolihoz:

  1. A kacsamellet a bőrével együtt ledaráljuk, vagy késes robotgépben összeaprítjuk.
  2. Egy tapadásmentes serpenyőbe tesszük erős lángon, sózzuk, borsozzuk, fakanállal szétnyomkodva csak addig sütjük, míg a színe megváltozik. Hagyjuk kihűlni. Hozzákeverünk 2-3 evőkanálnyi frissen reszelt parmezán sajtot.
  3. Közben a tésztát kinyújtjuk, derelyevágóval köröket vágunk ki belőle, közepébe egy teáskanálnyi tölteléket teszünk, majd a tészta széleit, a formázóval / vagy kézzel összenyomkodjuk.
  4. Bő, lobogó, sós vízben két perc alatt megfőzzük.
  5. Egy kanál felforrósított olívaolajon átforgatjuk, hogy ne tapadjanak össze.

Sült paprikakrémhez:

  1. A kápia paprikákat sütőben, vagy a gázlángon megpörköljük. Lefedve hagyjuk kihűlni, majd lehúzzuk a héját, és eltávolítjuk a magházat és a magokat.
  2. Késes robotgépbe tesszük a paprikahúst, paradicsomot, olajat, fűszereket és összeturmixoljuk.
  3. A paprikakrémre ültetjük a kifőtt raviolikat.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 889
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 04.

Ajánló

Aszalt paradicsomos házi tészta alaprecept.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kacsával töltött házi ravioli paprikakrémmel
Évi néni 1830 recept

Rám tört a tészta készítés. Mivel pillanatok alatt elkészíthető, mindenkit csak buzdítani tudok a készítésére. Annyira jó, ha mi készítjük el a tésztánkat. Nem vagyok ugyan mai csirke, de emlékszem, hogy anyám nem volt rest egy ebéd kedvéért akár naponta friss tésztát gyúrni (kézzel).

Hozzávalók

Raviolihoz:

Sült paprikakrémhez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...