r
Nosalty Logó

Joghurttorta sárgabarackkal sütés nélkül

NS
Joghurttorta sárgabarackkal sütés nélkül
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A kekszalaphoz

A töltelékhez

417
Kalória
8.2g
Fehérje
46.7g
Szénhidrát
22.7g
Zsír
151.9g
Víz
67.6g
Koleszterin
1.4g
Élelmi rost
29.3g
Cukor
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A kekszalaphoz

A töltelékhez

Összesen 417 kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A kekszalaphoz

A töltelékhez

Összesen 3322 kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A kekszalaphoz

A töltelékhez

Összesen 177 kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    419.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    135 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    46.7 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    151.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    198 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    210 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 417 kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    181.7 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    541 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3356 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    1154 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    961 mg
  • Nátrium
    1076 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    373.5 g
  • Cukor
    234 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    1214.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1585 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    193 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1435 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1684 micro
  • β-crypt
    351 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 3322 kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    178.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    76 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 177 kcal

Elkészítés

A kekszalaphoz

  1. A darált kekszet összekeverjük a cukorral és az olvasztott vajjal, majd egy pohár segítségével kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Nem kell peremet hagyni.
  2. A tejszínt felverjük, a gyümölcsöt felaprítjuk. A joghurtot kikeverjük a többi hozzávalóval. Robotgéppel hozzákeverjük a zselatinport, majd a tejszínhabot is (lassú fokozat).
  3. A kekszes alapra rakjuk a sárgabarack konzervet, majd ráöntjük a krémet.
  4. Minimum 3 órát hűtőbe tesszük, de még jobb, ha egy éjszakát áll szeletelés előtt.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p

Régen lehetett kártyán gyűjtőgetni a recepteket, postán küldték. Biztos mindenki kapott pár példányt. Na, ez a recept az egyik ilyen kártyán volt. Nagyon szeretjük, hamar elfogy mindig:)

További receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Lakos Benedek

Grillázsos zserbótorta

A zserbó ízhármasa egy olyan klasszikusan karácsonyi párosítás, ami nélkül nehéz elképzelni ezt az időszakot. Szerencsére nem is kell, hiszen itt a jól ismert sütemény, mondjuk egy ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...