Joghurtos vadlazac
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
witch
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
1g olívaolaj6 kcal
-
167g vadlazac237 kcal
-
1g himalája só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
8g feta sajt22 kcal
-
25g joghurt15 kcal
-
2g kapor1 kcal
Összesen
281
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
4g olívaolaj35 kcal
-
1000g vadlazac1420 kcal
-
6g himalája só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
50g feta sajt133 kcal
-
150g joghurt92 kcal
-
9g kapor4 kcal
Összesen
1684
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
0.3g olívaolaj3 kcal
-
82g vadlazac116 kcal
-
0.5g himalája só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
4.1g feta sajt11 kcal
-
12.3g joghurt8 kcal
-
0.7g kapor0 kcal
Összesen
138
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.2 g
Zsír
-
Összesen 13.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 102 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1168.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 95 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 54 mg
-
Foszfor 386 mg
-
Nátrium 568 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 142 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 43 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 48 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
281
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 211 g
Zsír
-
Összesen 83.1 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 28 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 614 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7013.7 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 376 mg
-
Kálcium 568 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 323 mg
-
Foszfor 2317 mg
-
Nátrium 3410 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.6 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 852.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 258 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 33 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 79 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 290 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 223 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1684
kcal
- 18% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.3 g
Zsír
-
Összesen 6.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 575.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 190 mg
-
Nátrium 280 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 69.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 21 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
138
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy sütőlemezt alufóliával béleljünk ki, kenjük be az olajjal.
- A halat sózzuk, daráljunk rá borsot, rakjuk a fóliára.
- A fetát morzsoljuk bele a joghurtba, és a kaporral együtt keverjük el benne. Kenjük a hal tetejére.
- Hideg sütőbe rakjuk, a felmelegedéstől számított 30 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 90
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 13
- Össznézettség: 7041
- Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 09.
Ajánló
Briam Jamie Oliver-től.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Gyönyörű vadlazac nézelődött a hűtőpultban a kedvenc boltomban, ráadásul akciós volt. Amikor hazaértem vele, és kibontottam, hát rajta volt a bőre, de még a pikkelye is! Mire megpucoltam, már nem volt kedvem sokáig gatyázni vele, így nyakon öntöttem a kapros-fetás joghurttal, és be a sütőbe! Nálunk Jamie készítette a köretet hozzá. :o)