r
Nosalty Logó

Joghurtos vadlazac

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Joghurtos vadlazac
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 281 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1684 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1168.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    568 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    142 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 281 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    211 g

Zsír

  • Összesen
    83.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    614 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7013.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    376 mg
  • Kálcium
    568 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    2317 mg
  • Nátrium
    3410 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    852.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    290 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1684 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    575.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    280 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy sütőlemezt alufóliával béleljünk ki, kenjük be az olajjal.
  2. A halat sózzuk, daráljunk rá borsot, rakjuk a fóliára.
  3. A fetát morzsoljuk bele a joghurtba, és a kaporral együtt keverjük el benne. Kenjük a hal tetejére.
  4. Hideg sütőbe rakjuk, a felmelegedéstől számított 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 6990
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 09.

Ajánló

Briam Jamie Oliver-től.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyönyörű vadlazac nézelődött a hűtőpultban a kedvenc boltomban, ráadásul akciós volt. Amikor hazaértem vele, és kibontottam, hát rajta volt a bőre, de még a pikkelye is! Mire megpucoltam, már nem volt kedvem sokáig gatyázni vele, így nyakon öntöttem a kapros-fetás joghurttal, és be a sütőbe! Nálunk Jamie készítette a köretet hozzá. :o)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek