r
Nosalty Logó

Joghurtos pite VnéEdittől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
VnéEdit
Joghurtos pite VnéEdittől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 625 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5003 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 259 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    30.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    835.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.3 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    117.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 625 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.7 g

Zsír

  • Összesen
    241.4 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    1121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6681.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1957 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    214 mg
  • Foszfor
    2670 mg
  • Nátrium
    1576 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    618.5 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    939.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2228 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    183 micro
  • K vitamin:
    166 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    294 micro
  • Kolin:
    857 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2123 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1213 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    971 micro
Összesen 5003 kcal
  • 5% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    348.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 259 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha nehezen áll össze, akkor tegyünk hozzá egy evőkanál tejfölt. (Nálam nem kellett hozzá adni.) Folpackba csomagoljuk és hűtőbe tesszük.
  2. A krém készítése: a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a joghurtot, a tejfölt, a citrom levét . Végül a réteslisztet keverjük hozzá.
  3. Egy 23 x 38 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tészta 2/3 részét belesimítjuk. Egyenletesen eloszlatjuk rajta a krémet.
  4. A maradék tésztát pedig nagy lyukú reszelőn ráreszeljük.
  5. 200 fokra melegített sütőben tűpróbáig sütjük (kb. 30 perc). A süteményt a sütés félidejétől számítva alufóliával lefedjük, hogy meg ne égjen. A kihűlt süteményt felszeleteljük, porcukorral meghintve kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 23×38
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7212
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Nagyon finom, egyszerű, gyorsan elkészíthető sütemény. Az internetről származik a recept.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...