r
Nosalty Logó

Joghurtos hájas kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Angie-30
Joghurtos hájas kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1343 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 8050 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 347 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    66.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    894.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    158.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 1343 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.5 g

Zsír

  • Összesen
    397.8 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    293 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5365.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    389 mg
  • Kálcium
    816 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    1882 mg
  • Nátrium
    1925 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    952.7 g
  • Cukor
    143 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    807 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    498 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    639 micro
  • Kolin:
    276 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    183 micro
Összesen 8050 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    17.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    231.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    83 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 347 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy keverőtálba beleöntjük a lisztet, közepében mélyedést alakítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, kevés cukrot, kevés langyos vizet és megkelesztjük. Majd hozzátesszük a cukrot, sót, rumot, langyos joghurtot, vizet, olajat és robotgéppel kidolgozzuk, 15 percet kelesztjük.
  2. Közben a ledarált hájat a citromlével, 1 ek rummal, 2 ek liszttel robotgéppel kidolgozzuk.
  3. Amikor megkelt a tészta elnyújtjuk, és a háj felét elosztjuk a tésztán, majd fölcsavarjuk tekercsnek, letakarjuk konyharuhával, és 30 percet pihentetjük. Ezután elnyújtjuk, elosztjuk a megmaradt hájat, fölcsavarjuk, és újabb 30 percet pihentetjük.
  4. Elnyújtjuk a tésztát, nagyobb kockákra vágjuk, a közepükbe gyümölcsízt rakunk és kifliket csavarunk, újra 30 percet pihentetjük.
  5. 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük, de 200 fokra csökkentjük a sütő hőmérsékletét, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6249
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Általában a kelt tésztákat joghurttal készítem, nekem jobban ízlik mint tejjel, így gondoltam, miért ne lehetne a hájas kiflit is joghurttal készíteni.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...