r
Nosalty Logó

Joghurtos gyuvecs

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Joghurtos gyuvecs
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 571 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2281 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 75 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    38.7 g

Zsír

  • Összesen
    26.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1147.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    227 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    562.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    568 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    131 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    1908 micro
  • β-karotin
    5052 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1147 micro
Összesen 571 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    155 g

Zsír

  • Összesen
    106.2 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    732 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4588.9 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    906 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    443 mg
  • Foszfor
    2243 mg
  • Nátrium
    786 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    182.7 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    2248.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2272 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    391 mg
  • D vitamin:
    192 micro
  • K vitamin:
    525 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    371 micro
  • Kolin:
    779 mg
  • Retinol - A vitamin:
    273 micro
  • α-karotin
    7630 micro
  • β-karotin
    20207 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    4589 micro
Összesen 2281 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    252 micro
  • β-karotin
    666 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    151 micro
Összesen 75 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst felkockázzuk.
  2. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és az olajon megdinszteljük. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. A vizet ráöntjük, és puhára főzzük.
  3. A burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
  4. A vöröshagymát megpucoljuk, vékony cikkekre vágjuk. Kevés olajon megpároljuk, rátesszük a feldarabolt zöldbabot, a paprikát és a karikára vágott sárgarépát. Megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel, ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Olajjal kikent tepsibe teszünk egy sor burgonyát, erre a pörköltet öntjük, majd a hagymás zöldséggel rétegezzük, és befedjük a maradék burgonyával.
  6. A joghurtot kikeverjük a tojásokkal, a tetejére öntjük, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3285
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos gyuvecs
Salamon Csilla 1202 recept

Patisszont is lehet beletenni, de nálunk úgy senki sem szereti.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...