r
Nosalty Logó

Joghurtos-barackos sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Joghurtos-barackos sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 902 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 5417 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 212 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1209.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    487 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.3 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    236.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 902 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.9 g

Zsír

  • Összesen
    227.5 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    1184 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7254.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    2086 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    2922 mg
  • Nátrium
    1776 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    757.5 g
  • Cukor
    424 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1419.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    820 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    79 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    254 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    311 micro
  • Kolin:
    1025 mg
  • Retinol - A vitamin:
    681 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1539 micro
  • β-crypt
    409 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1679 micro
Összesen 5417 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt. Sütőpapírral kibélelünk egy magasfalú tepsit.
  2. A tésztához a tojásokat habosra keverjük a cukorral. Miközben tovább keverjük, hozzáadjuk az olajat és a barackbefőtt levéből 1 dl-nyit.
  3. Ezután a lisztbe belekeverjük a sütőport, és az egészet hozzákeverjük a tojásos masszához.
  4. A tepsibe öntjük, és 10-15 perc alatt félig megsütjük.
  5. A barackot kis kockákra vágjuk.
  6. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, belekeverjük a joghurtokat és a pudingporokat is. Végül a barackot is beletesszük.
  7. A félig megsült tésztára öntjük, és még 20-25 percre visszatesszük a sütőbe. A lényeg, hogy addig süssük, amíg mindenhol megszilárdul a pudingos réteg is, sőt egy kicsit meg is pirul.
  8. Teljesen kihűtjük, jó ha a hűtőben is áll egy kicsit, mert akkor lehet igazán szépen szeletelni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22x32
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11959
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Eredetileg tejföllel készül a süti, nekem viszont nagyon sok natúr joghurtom volt otthon. A tészta édességével nagyszerűen párosul a joghurt savanykás íze. Zord téli napokon igazi üdítő finomság.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...