r
Nosalty Logó

Joghurtos-barackos sütemény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Joghurtos-barackos sütemény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 902 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 5417 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 212 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.9 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1209.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    487 mg
  • Nátrium
    296 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.3 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    236.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 902 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.9 g

Zsír

  • Összesen
    227.5 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    1184 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7254.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    213 mg
  • Kálcium
    2086 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    2922 mg
  • Nátrium
    1776 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    757.5 g
  • Cukor
    424 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1419.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    820 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    79 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    254 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    311 micro
  • Kolin:
    1025 mg
  • Retinol - A vitamin:
    681 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1539 micro
  • β-crypt
    409 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1679 micro
Összesen 5417 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    283.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt. Sütőpapírral kibélelünk egy magasfalú tepsit.
  2. A tésztához a tojásokat habosra keverjük a cukorral. Miközben tovább keverjük, hozzáadjuk az olajat és a barackbefőtt levéből 1 dl-nyit.
  3. Ezután a lisztbe belekeverjük a sütőport, és az egészet hozzákeverjük a tojásos masszához.
  4. A tepsibe öntjük, és 10-15 perc alatt félig megsütjük.
  5. A barackot kis kockákra vágjuk.
  6. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, belekeverjük a joghurtokat és a pudingporokat is. Végül a barackot is beletesszük.
  7. A félig megsült tésztára öntjük, és még 20-25 percre visszatesszük a sütőbe. A lényeg, hogy addig süssük, amíg mindenhol megszilárdul a pudingos réteg is, sőt egy kicsit meg is pirul.
  8. Teljesen kihűtjük, jó ha a hűtőben is áll egy kicsit, mert akkor lehet igazán szépen szeletelni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22x32
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 116
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11957
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 05.

Receptkategóriák

Eredetileg tejföllel készül a süti, nekem viszont nagyon sok natúr joghurtom volt otthon. A tészta édességével nagyszerűen párosul a joghurt savanykás íze. Zord téli napokon igazi üdítő finomság.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek