r
Nosalty Logó

Isler

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Isler
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 1162 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 4651 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 478 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    69.7 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    384.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.8 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    532 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    511 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 1162 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.5 g

Zsír

  • Összesen
    278.7 g
  • Telített zsírsav
    129 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    511 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1538 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    200 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    313 mg
  • Foszfor
    761 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    515.2 g
  • Cukor
    299 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    113.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    136 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    100 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2044 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1026 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 4651 kcal
  • 5% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    28.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    78 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.8 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    11.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    105 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 478 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet, vajat, cukrot, tojást és a tejben föloldott szalakálit munkalapon sima tésztává gyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk, és kb. 30 percig hidegre tesszük.
  2. A tésztát lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk, majd kb. 5 cm átmérőjű korongokat szúrunk ki.
  3. A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
  4. Előmelegített sütőben 12 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk.
  5. A krémhez a vajat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzákeverjük a kakaót. 2-2 db korongot összeragasztunk a krémmel.
  6. A csokoládémázhoz a csokoládét a kókuszzsírral felolvasztjuk, és az islerek felső felét belemártogatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 140
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 47986
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik kedvenc aprósüteményem volt, de valahogy feledésbe merült. Ebből az adagból 35 db isler lett.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...