r
Nosalty Logó

Indiai paradicsomos csirke burgonyával

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Indiai paradicsomos csirke burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 559 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1674 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.6 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    815.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    415 mg
  • Nátrium
    204 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    138 micro
  • β-karotin
    697 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6499 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 559 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.8 g

Zsír

  • Összesen
    87.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    462 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2445.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    1246 mg
  • Nátrium
    612 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.2 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    1418.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    163 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    413 micro
  • β-karotin
    2090 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    19496 micro
  • Lut-zea
    1052 micro
Összesen 1674 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    906 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Sózzuk, borsozzuk a combokat. 2 evőkanál olajon körbepirítjuk, majd félretesszük. A maradék olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Fűszerpaprikával hintjük, és hozzátesszük a paradicsompürét. Elkeverjük.
  2. Beletesszük továbbá a cikkekre vágott paradicsomokat, az őrölt kardamomt, apróra vágott chilit, gyömbért. Forraljuk pár percig.
  3. Ekkor belerakjuk a csirkecombokat is. Kevés vizet öntünk alá. Meghintjük a korianderrel. Lefedjük, és puhára pároljuk. Ha szükséges, utána sózzuk. Burgonyát vagy rizst főzünk mellé. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 812
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 23.

Ajánló

Én általában leszoktam húzni a bőrét.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik legsokoldalúbb húsféle, számtalan ételt készíthetünk belőle könnyedén. A világon a legnagyobb mennyiségben fogyasztott fehér hús, ami a legjelentősebb fehérjeforrás, és még sorolhatnék jó pár dolgot róla......

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...