r
Nosalty Logó

Húsvéti nyúl torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Húsvéti nyúl torta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 14% Zsír

piskóta

krém

bevonat

Összesen 677 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 14% Zsír

piskóta

krém

bevonat

Összesen 8105 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 14% Zsír

piskóta

krém

bevonat

Összesen 265 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    27.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    684.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    249 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.6 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    289 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    309 micro
Összesen 677 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    153 g

Zsír

  • Összesen
    326.3 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    88 g
  • Koleszterin
    2701 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8216.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    331 mg
  • Kálcium
    2038 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    2985 mg
  • Nátrium
    2578 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1134.8 g
  • Cukor
    814 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    744.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3619 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    595 micro
  • K vitamin:
    282 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    423 micro
  • Kolin:
    2204 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3466 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1830 micro
  • β-crypt
    65 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3706 micro
Összesen 8105 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    268.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    113 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 265 kcal

Hozzávalók

piskóta

krém

bevonat

Elkészítés

piskóta

  1. Elkészítjük a piskótát, a szokásos módszerrel, a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgájához adjuk a cukrokat, majd felverjük a fehérjét is.
  2. A sárgájához adjuk a lisztet, a sütőport és a kávét, majd óvatosan a fehérje felvert habját.
  3. Végül megsütjük 120 C-on, és kihűtjük.
  4. Elkészítjük a krémet, melyhez a tejben a 2 csomag pudingport megfőzzük, majd lehűtjük.
  5. Közben a margarint a porcukorral habossá keverjük, hozzáadjuk a pudingot, majd az őrölt kávét és a vaníliás cukrot.
  6. Ezzel megtöltjük a piskótát, és bevonjuk a fondanttal.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x5
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 3
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1063
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húsvétra kaptam a formát, egyszerre kipróbáltam! Lám az eredménye :)

Hozzávalók

piskóta

krém

bevonat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...