r
Nosalty Logó

Hétrétegű szendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Mortisha 01
Hétrétegű szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 607 kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3641 kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 236 kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.5 g

Zsír

  • Összesen
    32.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2105.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    561 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    527 mg
  • Nátrium
    879 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    705 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1500 micro
Összesen 607 kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    213.3 g

Zsír

  • Összesen
    196.6 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    604 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12631.6 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    314 mg
  • Kálcium
    3365 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    449 mg
  • Foszfor
    3163 mg
  • Nátrium
    5276 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    253.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    805.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1259 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    384 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    694 micro
  • Kolin:
    487 mg
  • Retinol - A vitamin:
    906 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4233 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9003 micro
Összesen 3641 kcal
  • 15% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    822.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    219 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    344 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    82 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    586 micro
Összesen 236 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A baconszeleteket óvatosan, hogy szép egyenesek maradjanak, átsütjük. A hátszínt 2 nagyobb vagy 4 kisebb szeletre vágjuk, a baconből kisült zsíron mediumra sütjük, és félrerakjuk.
  2. A gombát felszeleteljük, szárazon megpirítjuk, a spenótot óvatosan kissé megfonnyasztjuk.
  3. A tigriscipó tetejét levágjuk, félretesszük. A cipó belsejét kiszedjük, a keletkezett mélyedést mustárral kikenjük.
  4. Beletesszük a a hátszín egyik felét, ráhalmozzuk a szeletekre vágott gruyére sajtot. Erre jön a gomba, majd a spenót, a cheddar sajt, illetve a bacon. Végül az egészet betakarjuk a hátszín másik felével.
  5. Visszahelyezzük a cipóra a tetejét, majd szorosan alufóliába csomagoljuk. Hűtőbe téve lesúlyozzuk (ráteszünk egy vágódeszkát, arra 1-2 konzervet:) ), és éjszakát, vagy egy napot pihentetjük.
  6. Tálalás előtt kicsomagoljuk a fóliából, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.
  7. Tortaszerűen nagyon könnyen szeletelhető, különleges vendégváró.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1659
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 16.

Ajánló

Száraz vörösbor mellé kitűnő - bár nagyobbacska - borkorcsolya, ha nem szeretnénk nagy vacsorával készülni ♥

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hétrétegű szendvics
Mortisha 01 31 recept

Tökéletes vendégváró, nagyon látványos, és mindig nagy sikert arat - különösen a pasik körében ♥

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...