r
Nosalty Logó

Hartyáni krémes

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ana's Kitchen
Hartyáni krémes
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 1030 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 6179 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 14% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 237 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    685.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    230 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.2 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    299 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    294 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 1030 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    235 g
  • Telített zsírsav
    137 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    876 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4111.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    1344 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    398 mg
  • Foszfor
    812 mg
  • Nátrium
    1377 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    901.2 g
  • Cukor
    440 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    429.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1796 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1765 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    379 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    558 micro
Összesen 6179 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    156.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    53 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.4 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 237 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Elkészítés

Tészta

  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A vajat, a mézet, a cukrot, a kakaót és a tojásokat melegítsük össze vízgőz fölött, mikor a cukor elolvadt, akkor lesz jó.
  2. Hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a szódabikarbónával elkevert lisztet, először kevergessük, utána gyúrjunk puha tésztát belőle.
  3. Válasszuk két egyenlő részre, és nyújtsuk ki téglalap formájúra, 3 – 4 mm vastagságúra nagyjából. 180 fokon 10 perc alatt kisütjük őket.

Krém

  1. A krémhez a pudingot, a cukrot csomómentesre keverjük egy kevés tejjel, utána sűrű krémmé főzzük a maradék tejjel együtt. Hűtsük ki a krémet.
  2. A porcukorral keverjük habosra a vajat, és dolgozzuk össze a már kihűlt krémmel.
  3. Kenjük meg az egyik lapot a krém felével, utána a kávéba mártott babapiskótákat rakjuk rá keresztben vagy hosszában.
  4. A maradék krémet rásimítjuk, végül a másik tésztalappal befedjük.
  5. Tegyük hűtőbe egy éjszakára, és másnap porcukorral megszórva, felszeletelve tálalhatjuk. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 257
  • Tegnapi nézettség: 78
  • 7 napos nézettség: 715
  • Össznézettség: 118628
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hartyáni krémes
Ana's Kitchen 139 recept

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...