r
Nosalty Logó

Hamis túrós

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
kadara
Hamis túrós
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez és a töltelékhez

Összesen 1660 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez és a töltelékhez

Összesen 6635 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A krémhez és a töltelékhez

Összesen 237 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    84.7 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1327.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    447 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    451 mg
  • Nátrium
    317 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.8 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    246.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    784 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    210 mg
  • Retinol - A vitamin:
    714 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    782 micro
  • β-crypt
    97 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    278 micro
Összesen 1660 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    105.1 g

Zsír

  • Összesen
    338.7 g
  • Telített zsírsav
    105 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    131 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    70 g
  • Koleszterin
    1164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5311.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    238 mg
  • Kálcium
    1787 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    1802 mg
  • Nátrium
    1268 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    791 g
  • Cukor
    364 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    987.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3136 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    252 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    307 micro
  • Kolin:
    839 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2855 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    3129 micro
  • β-crypt
    390 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1113 micro
Összesen 6635 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 237 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez és a töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Összegyúrjuk a lisztet, a porcukrot, a puha margarint, a tojássárgákat, a citrom levét és a sütőport.
  2. Kétfelé vesszük a tésztát. Az egyik lapot kinyújtjuk, kizsírozott, kilisztezett tespibe fektetjük.
  3. Elkészítjük a krémet: A pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd megfőzzük.
  4. Ha kihűlt, belekavarjuk a tejfölt és a kemény habbá vert tojásfehérjéket.
  5. A tésztára tett krém tetejét jól megpakoljuk barackdarabokkal.
  6. A másik lapot is kinyújtjuk, majd ráhelyezzük a süti tetejére.
  7. Lassú tűznél sokáig sütjük, amíg a tészta meg nem sül, illetve aranybarna nem lesz.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 262
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 25115
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 24.

Ajánló

Egyszerűen nem lehet abbahagyni, nagyon kiadós és olcsó.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kadara 3 recept

Egy ismerősömtől kaptam a receptet, amelyet először kétkedve fogadtam, hiszen nem gondoltam, hogy tényleg ennyire ugyanolyan az íze a krémnek, mintha túró lenne.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez és a töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...