r
Nosalty Logó

Hamis tiramisu torta 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Anikusz
Hamis tiramisu torta 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 615 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 3685 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 250 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.9 g

Zsír

  • Összesen
    40.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    728.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    295 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 615 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.3 g

Zsír

  • Összesen
    242.9 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1321 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4369 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    1015 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    207 mg
  • Foszfor
    1770 mg
  • Nátrium
    1199 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    296.2 g
  • Cukor
    143 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    520.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    985 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    942 mg
  • Retinol - A vitamin:
    974 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1509 micro
Összesen 3685 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    297.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 250 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. Felverjük a tojások fehérjét géppel, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrot, majd egyenként a tojások sárgáját, ezután kanalanként hozzátesszük a sütőporral elkevert lisztet, de ezt már óvatosan keverjük.
  2. Vajazott, lisztezett tepsibe tesszük, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  3. A krémhez felverjük a Hulala-t, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és géppel krémesre elkeverjük, ha úgy érezzük, hogy nagyon kemény, akkor kis tejjel puhíthatunk rajta.
  4. Amikor a piskóta már kihűlt, három részre szeljük, és meglocsoljuk a kávéval.
  5. Ezután megtöltjük a krémmel, úgy, hogy a bevonására is jusson.
  6. Végül kakaóporral meghintjük. Kis szíveket vágunk ki sütőpapírból, ezt rátesszük a krémre, ezután kakaózzuk, majd csipesszel a papírokat leszedjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 149
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 26717
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Anikusz 11 recept

Tudom, hogy nem "igazi" Tiramisu, de sok kísérletezés, spórolás, terhesség (akkor nincs benne alkohol) után ez lett a legtökéletesebb krém receptje, legalábbis a mi családunknak. Imádjuk babapiskótával is, de alkalmakra így készül. Jó sütést!

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...