Halragu
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
243
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
971
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
54.6g hal31 kcal
-
5 kcal
-
2.5g petrezselyem1 kcal
-
3.3g olajbogyó4 kcal
-
5.5g vaj39 kcal
-
2.6g olívaolaj23 kcal
-
0g rozmaring0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.7g fokhagyma1 kcal
-
5.9g hegyes erős paprika1 kcal
Összesen
105
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 16.1 g
Zsír
-
Összesen 18.5 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 352 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 32 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 152 mg
-
Nátrium 102 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 125.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 186 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 77 mg
-
D vitamin: 93 micro
-
K vitamin: 101 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 52 micro
-
Kolin: 40 mg
-
Retinol - A vitamin: 84 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 1105 micro
-
β-crypt 231 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 375 micro
Összesen
243
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 64.5 g
Zsír
-
Összesen 73.9 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 258 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1408 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 127 mg
-
Kálcium 129 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 126 mg
-
Foszfor 607 mg
-
Nátrium 409 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.8 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 503.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 745 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 309 mg
-
D vitamin: 372 micro
-
K vitamin: 405 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 207 micro
-
Kolin: 158 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 55 micro
-
β-karotin 4420 micro
-
β-crypt 924 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1501 micro
Összesen
971
kcal
- 10% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 8.1 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 153.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 66 mg
-
Nátrium 45 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 55 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 81 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 41 micro
-
K vitamin: 44 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 482 micro
-
β-crypt 101 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 164 micro
Összesen
105
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A vajat az olívaolajjal összeolvasztom, megpirítom benne a fokhagymát.
- Felkockázom a halfilét és megpirítom az olajos, vajas keverékben, sózom, borsozom.
- Amikor már kicsi színt kapott a hal, hozzáteszem az apróra csipkedett rozmaringleveleket, a finomra vágott petrezselymet, a kockákra vágott paprikát, és az olívabogyót (aki szereti a csípőset, tegyen hozzá csípőspaprikát, én kb 4 karika hegyes erőset vágtam bele).
- Az egész keveréket már csak 2-3 percig összerottyantom.
- Receptkönyvben: 94
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 8815
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 07.
Ajánló
Halakhoz leginkább a juhfarkot tudom elképzelni. Bár az is igaz, hogy nekem fehérborból ez az etalon. Bagettel kitunkolva igazi baráti vacsorára való étel.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Párommal elhatároztuk, hogy minden héten tartunk egy halas napot. A múlt heti rántott hal után maradt még a fagyasztóban egy kis pangasius filé, kiolvasztottam. Ezt gondoltam ki belőle és nem bántam meg. Pennét főztem hozzá, mert más tészta nem volt, de friss bagettel kimártogatva is nagyon jó lehet. Tovább tudtam volna turbózni némi koktélrákkal, de nem volt.