r
Nosalty Logó

Hagyma-olaj tészta

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Júlia
Hagyma-olaj tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
wok
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 660 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2641 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 266 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1831.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    207 mg
  • Nátrium
    1218 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    106.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 660 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.2 g

Zsír

  • Összesen
    165.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7327.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    1206 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    262 mg
  • Foszfor
    828 mg
  • Nátrium
    4873 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    247.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    425.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    136 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    530 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    334 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    681 micro
Összesen 2641 kcal
  • 8% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    740.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    492 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    43 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 266 kcal

Elkészítés

  1. Egy száraz serpenyőben a szezámmagokat kicsit megpirítjuk, majd félretesszük és hagyjuk hűlni.
  2. A tofut egy kicsit kinyomkodjuk, majd felkockázzuk és összekeverjük a kurkumával. Hagyjuk egy picit állni.
  3. A tésztát a csomagoláson leírtak alapján kifőzzük és leszűrjük.
  4. Ugyanebbe a serpenyőbe beleöntjük az olajat, és elkezdjük benne pirítani a feldarabolt hagymákat. Aranybarnára pirítjuk őket, majd egy szűrővel kiszedjük egy másik tálba.
  5. Ebbe a hagymás olajba beletesszük a tofut és ropogósra pirítjuk. Kiszedjük, félretesszük.
  6. A maradék olajhoz hozzáöntjük a szójaszószt és a cukrot, majd ezzel elkeverjük a kifőtt tésztát.
  7. Hozzáadjuk a tofut és a karamellizált hagymát, majd összekeverjük, ízesítjük (ha még kell) és melegen lehet tálalni.
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 691
  • Feltöltés dátuma: 2021. július 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádjuk az ázsiai konyhát, de nem mindig esik jól kimenni a gyorsétterembe, illetve rendelni, ezért néha otthon kell nekiállni ezeknek. Igaz, hogy macerás, de sokkal jobb a végeredmény (szerintem), mint a kifőzdékben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...