r
Nosalty Logó

Habos sztracsatella

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
"Inom"
Habos sztracsatella
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 671 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 4023 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 195 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    40.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    249 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    665.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    309 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 671 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    89.4 g

Zsír

  • Összesen
    241 g
  • Telített zsírsav
    140 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1494 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3993.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    1493 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    261 mg
  • Foszfor
    1144 mg
  • Nátrium
    956 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    357.7 g
  • Cukor
    185 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    606.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1890 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    181 micro
  • Kolin:
    813 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1851 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    377 micro
  • β-crypt
    156 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1372 micro
Összesen 4023 kcal
  • 7% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    192.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    89 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A piskótához

  1. A pudingot elkészítjük, majd amíg forró, beletesszük a reszelt narancshéjat.
  2. A zselatint elkeverjük a narancs levével és a szörppel.
  3. A tejszínt kemény habbá verjük.
  4. Ha a puding kihűlt, hozzákeverjük a reszelt csokoládét, a felmelegített zselatint, majd óvatosan hozzáadjuk a tejszínhabot.
  5. A piskótára simítjuk, majd hűtőbe tesszük.
  6. Tálaláskor díszíthetjük csokiforgáccsal, tejszínrózsával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 25x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 394
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 27906
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A receptet egy Frank Júlia füzetecskében találtam hosszú évekkel ezelőtt.

Hozzávalók

A piskótához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...