r
Nosalty Logó

Habos őszibarackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Habos őszibarackos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 820 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4097 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 294 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    55.5 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    636.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.6 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    475 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 820 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    44.2 g

Zsír

  • Összesen
    277.7 g
  • Telített zsírsav
    170 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    940 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3181.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    88 mg
  • Kálcium
    1061 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    1134 mg
  • Nátrium
    798 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    362.8 g
  • Cukor
    165 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    407.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2376 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    86 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    256 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2303 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    826 micro
  • β-crypt
    136 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    455 micro
Összesen 4097 kcal
  • 4% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    228.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 294 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Keverjük össze a lisztet, sütőport és a porcukrot, majd adjuk hozzá a tojást, vajat, vaníliás cukrot és a citrom reszelt héját. Gyúrjuk sima tésztává, nyújtsuk ki, és fektessük tepsibe majd 30 percig sütjük.
  2. Főzzünk krémet a tejből, cukorból, pudingporból, és állandó kevergetés mellett hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a vajat.
  3. Elkenjük a sütin, majd osszuk el rajta a feldarabolt barackot.
  4. A tejszínt verjük keményre, kenjük a barackos rétegre. Tegyük hűtőbe. Szeletelés után barackot szeletelünk a tetejére.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5499
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Habos őszibarackos szelet
Salamon Csilla 1202 recept

Blikk újságban találtam ezt a receptet.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...