Göngyölt bőrös malac
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Regnum
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 21% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
776
kcal
- 21% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
6203
kcal
- 21% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 94.2 g
Zsír
-
Összesen 40 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 31 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 280 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3112.1 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 117 mg
-
Kálcium 93 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 120 mg
-
Foszfor 962 mg
-
Nátrium 1807 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 313.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 19 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 92 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 253 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 37 micro
Összesen
776
kcal
- 21% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 753.6 g
Zsír
-
Összesen 320.1 g
-
Telített zsírsav 102 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 245 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 73 g
-
Koleszterin 2240 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 24896.7 g
-
Cink 62 mg
-
Szelén 936 mg
-
Kálcium 747 mg
-
Vas 27 mg
-
Magnézium 963 mg
-
Foszfor 7699 mg
-
Nátrium 14458 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 2507.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 155 micro
-
B6 vitamin: 26 mg
-
B12 Vitamin: 19 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 735 micro
-
K vitamin: 273 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 15 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 7 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 197 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 73 micro
-
Kolin: 2025 mg
-
Retinol - A vitamin: 70 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 525 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 293 micro
Összesen
6203
kcal
- 21% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 69% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.6 g
Zsír
-
Összesen 8.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 61 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 679.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 210 mg
-
Nátrium 394 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 68.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 2 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8 micro
Összesen
169
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A húst kiterítjük magunk elé, a bőrös felével lefelé.
- A fokhagymát gerezdekre szedjük, megpucoljuk, lereszeljük, a fűszernövényeket finomra vágjuk, és olívaolajjal elkeverjük. Az édesköménymagot, só és bors társaságában pedig egy mozsár segítségével összezúzzuk.
- A fokhagymát, a sót, a borsot és az apróra vágott fűszernövényeket fogjuk, és a hús belsejébe kenjük, hogy mindenhova jusson.
- Ha kész, fogjuk az egyik végét, és szorosan, mint a palacsintát, feltekerjük.
- Egy vastagabb zsineggel alaposan átkötözzük (szakszerű kötözési technika a videóban látható).
- Ha kész, 150 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és öt óra alatt illatosra-ropogósra sütjük.
- Szeletelés előtt egy fél órát pihentetjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 300 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 257
- Tegnapi nézettség: 12
- 7 napos nézettség: 49
- Össznézettség: 33021
- Feltöltés dátuma: 2016. november 17.
Ajánló
Súlyos, vajas krumplipüré, krémes polenta, sűrű erdeigomba-ragu, de egy kis beforralt balzsamecet is pompásan illik mellé!
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Regnum
10 recept
Az olasz porchetta egyik változata... a roppanós bőrréteg alatt atompuhára sült hús egyszerűen mennyei!!