r
Nosalty Logó

Gombás töltött paprika csőben sütve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Gombás töltött paprika csőben sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 452 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1806 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1340.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    310 mg
  • Nátrium
    668 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    305.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    449 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    259 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    208 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    45 micro
  • β-karotin
    3956 micro
  • β-crypt
    938 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    896 micro
Összesen 452 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    74.5 g

Zsír

  • Összesen
    56.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    422 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5361.4 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    943 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    322 mg
  • Foszfor
    1241 mg
  • Nátrium
    2673 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    269.2 g
  • Cukor
    103 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    1220.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1796 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    1035 mg
  • D vitamin:
    103 micro
  • K vitamin:
    832 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    780 micro
  • Kolin:
    447 mg
  • Retinol - A vitamin:
    311 micro
  • α-karotin
    179 micro
  • β-karotin
    15823 micro
  • β-crypt
    3752 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3583 micro
Összesen 1806 kcal
  • 5% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    292.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    863 micro
  • β-crypt
    205 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    195 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat kettévágjuk, magházukat kivesszük.
  2. Az olajon megpirítjuk a hagymát, gombát, az aprított petrezselymet.
  3. Sózzuk, borsozzuk, és ráütünk 2 elhabart tojást, lágyra sütjük.
  4. A barna kenyeret vízben áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
  5. Összeállítjuk a tölteléket: barna kenyérből, gombás masszából, reszelt sajtból.
  6. Fűszerezzük, majd a fél paprikákba betöltjük.
  7. Tetejére 1-1 szem aszalt szilvát és barackot teszünk.
  8. Vékonyan olajozott tepsiben kb. 20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6603
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anya receptje, 4 személyre bőséges meleg előétel, salátát is adhatunk mellé.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...