r
Nosalty Logó

Gombás-paprikás-pepperonis pizza

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Gombás-paprikás-pepperonis pizza
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

623
Kalória
24.2g
Fehérje
106.1g
Szénhidrátok
11.4g
Zsír
249g
Víz
30.8g
Koleszterin
8.2g
Rost
4.8g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 623 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2494 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 150 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    872.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    249 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    97 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    226 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    848 micro
  • β-crypt
    231 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 623 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3491.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    202 mg
  • Kálcium
    825 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    232 mg
  • Foszfor
    1338 mg
  • Nátrium
    869 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    424.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

Víz

  • Összesen
    996.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    639 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    388 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    903 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    102 micro
  • β-karotin
    3394 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 2494 kcal
  • 6% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    60.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 150 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A meleg vizet elkeverjük az élesztővel, 5-10 percre letakarva, meleg helyre félretesszük.
  2. Közben a isztet egy nagy tálba szitáljuk.
  3. A liszt közepébe mélyedést fúrunk a kezünkkel, ebbe öntjük az élesztőt, sót, olajat. Jól összegyúrjuk.
  4. Megkenjük olajjal, bevágjuk a tetejét, letakarva, meleg helyen a duplájára kelesztjük.
  5. Kinyújtjuk a tésztát, villával megszurkáljuk, majd a sütőbe helyezzük. Mikor a teteje barnulni kezd, ráhelyezzük a feltéteket.
  6. Visszarakjuk a sütőbe annyi időre, hogy a sajt megolvadjon.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Elmentünk pizzázni, de nem volt az igazi, így itthon megcsináltuk. Házi pizzaszósz a receptjeim között található :).

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Római pizzatészta

Olaszországban sem ugyanolyan a pizza mindenütt: Rómában például sokkal levegősebb, ropogósabb, enyhén magasabb tésztájú lepényeket sütnek, amiket utána ollóval vágnak szögletes ...

Lakos Benedek

Nápolyi pizzatészta

Az eredeti nápolyi pizza arról híres, hogy széle levegős és pufi, míg a belső része tökéletesen átsült és vékony. Elláthatjuk a kedvenc feltéteinkkel, bár érdemes szerényebbre ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

5 természetes házi gyógymód a vérnyomás csökkentésére

Sajnos Magyarországon a vezető betegségek között áll a magas vérnyomás, amivel muszáj foglalkozni, mert súlyos következményei lehetnek. Az alábbi gyűjtés természetes vérnyomáscsökkentő módszereket mutat be, azonban fontos kiemelni, hogy ezek a megoldások nem helyettesítik az orvos által felírt gyógyszert és a rendszeres viziteket.

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!