r
Nosalty Logó

Gombás melegszendvicskrémmel töltött paprika és paradicsom

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Gombás melegszendvicskrémmel töltött paprika és paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 410 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1229 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    672.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    231 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    343.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1197 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    943 micro
  • α-karotin
    160 micro
  • β-karotin
    2644 micro
  • β-crypt
    618 micro
  • Likopin
    3431 micro
  • Lut-zea
    317 micro
Összesen 410 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    76.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    294 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2018.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    345 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    693 mg
  • Nátrium
    735 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.1 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1031.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3591 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    587 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    324 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2830 micro
  • α-karotin
    479 micro
  • β-karotin
    7933 micro
  • β-crypt
    1853 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    950 micro
Összesen 1229 kcal
  • 3% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    126.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    225 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    177 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    496 micro
  • β-crypt
    116 micro
  • Likopin
    644 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krumplikat alaposan megmossuk, előfőzzük.
  2. A paprikák és a paradicsomok tetejét levágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, a paradicsomok belsejét kikaparjuk. A paradicsomhúst aprítjuk, beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a krémeket, a tojást, az aprított hagymát, fokhagymát, chilit és bazsalikomot. Fűszerezzük, összekeverjük.
  3. Egy serpenyőbe öntünk olajat, beleállítjuk a paprikákat és a paradicsomokat, megtöltjük a masszával. Melléhelyezzük a krumplikat. Sózzuk, borsozzuk. Letakarjuk alufóliával, s betesszük a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s 20 percig sütjük.
  4. Lereszeljük a sajtot, majd eltávolítjuk a fóliát, a zöldségekre szórjuk a sajtot, s visszatesszük a sütőbe. 5 perc után átkapcsolunk grill fokozatra, hogy a sajt kapjon egy kis színt.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérra mindenből, a sapkákat ráhelyezzük a paprikára és a paradicsomra, s díszítjük egy bazsalikomcsúccsal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 397
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Szeretem a töltött zöldségeket. Hogy ne unjam meg, variálom. Most kétféle krémet használtam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...