r
Nosalty Logó

Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
i_3_14
Gombás-avokádós bundás kenyér tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 530 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2123 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    254 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1490.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    180 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    328 mg
  • Nátrium
    868 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    195 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    206 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    523 micro
Összesen 530 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.6 g

Zsír

  • Összesen
    149.6 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1014 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5961.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    161 mg
  • Kálcium
    718 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    1313 mg
  • Nátrium
    3471 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    723.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    781 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    217 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    622 micro
  • Kolin:
    824 mg
  • Retinol - A vitamin:
    754 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    273 micro
  • β-crypt
    103 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2091 micro
Összesen 2123 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    279 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A jénait kivajazzuk, majd elhelyezzük rajta a vékony szeletekre vágott kenyeret.
  2. A felaprított hagymát a felszeletelt gombával megpároljuk az olívaolajon, és a só felével, borssal ízesítjük. Rátesszük a kenyérszeletekre.
  3. A vékony szeletekre vágott avokádóval befedjük a gombát, majd ráöntjük a tejjel felvert tojást, amibe belekeverjük a maradék sót.
  4. Ráreszeljük a sajtot, és a sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 25x25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 600
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Maradt pár szelet szikkadt rozskenyér, és mivel szeretjük a gombát és az avokádót is, gyorsan "kitaláltam" ezt a reggelit.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...