r
Nosalty Logó

Gazdag parasztreggeli

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Andi
Gazdag parasztreggeli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1606 kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3212 kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 271 kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.5 g

Zsír

  • Összesen
    93.1 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    426 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3465.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    506 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    892 mg
  • Nátrium
    1821 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    122.8 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    400 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    482 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    323 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    809 micro
  • β-crypt
    240 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    513 micro
Összesen 1606 kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141 g

Zsír

  • Összesen
    186.1 g
  • Telített zsírsav
    81 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    853 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6930.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    1013 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    1783 mg
  • Nátrium
    3642 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    245.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    391.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    800 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    135 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    965 micro
  • Kolin:
    752 mg
  • Retinol - A vitamin:
    645 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1617 micro
  • β-crypt
    479 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1025 micro
Összesen 3212 kcal
  • 15% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    15.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    587.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 271 kcal
  • Legnézettebb receptje

    Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bacont csíkokra vágjuk és serpenyőben elősütjük.
  2. Rádobjuk a felszeletelt lilahagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és az apró kockára vágott paprikákat.
  3. Megpároljuk az egészet és hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot, kevés só és bors.
  4. 2 db téglalapalakú kerámia edényt kiolajozunk
  5. A levelestésztát kinyújtjuk akkorára, hogy ki tudjuk bélelni a formánkat és még egy kicsit a szélein lelógjon.
  6. Beletöltjük az elkészitett ragut és megszórjuk vastagon a reszelt sajttal.
  7. Két kis mélyedést készitünk a töltelékbe és ide ütjük a tojásokat.
  8. Ráhajtjuk a tésztát, de ne fedje be teljesen, és 200-220C fokos sütőben kb.10-15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 11x18x4
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 873
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 91782
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 10.

Ajánló

A hozzávalókat bátran lehet variálni, ebben a receptben szerepelt konzervkukorica is, de most kihagytam, mert nekünk így jobban bevált. A férjem tálkájába még erőspaprikát is szoktam karikázni. Ez a mennyiség két kis tálkába elég.     CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet a Tv paprikából lestem el. Nálunk sokszor kerül vasárnap reggel az asztalra. Nagyon laktató.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...